Home

WERKEN BIJ DE VAN DILLEN BOUWGROEP
IS JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Werken Bij werken bij

Werken bij één van de bedrijven van de Van Dillen Bouwgroep is iedere dag uitdagend. Wij gaan uit van jouw talent en kwaliteiten die we elke dag inzetten bij onze klanten met uitdagende projecten. Natuurlijk leggen we de lat hoog omdat wij continu bezig zijn met wat er anders of beter kan. Elke dag werken wij aan het verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen en diensten.

Hou je van uitdagende projecten en wil jij deel uitmaken van een team dat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, werkplezier en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan? Dan ben jij een goede versterking van en aanvulling op ons team!

Hieronder vind je een overzicht van alle openstaande vacatures bij onze verschillende bedrijven. Je kunt eenvoudig reageren door ons een e-mail te sturen of natuurlijk even te bellen.

Vacatures

Voor onze Bouwgroep zijn we op zoek naar diverse timmerlieden.

Heb jij oog voor detail, maatvoering en ben je gek op hout? Wil je graag samenwerken met leuke mensen binnen ons familiebedrijf? Een nieuwe baan bij onze...

Voor onze Bouwgroep zijn we op zoek naar diverse timmerlieden.

Heb jij oog voor detail, maatvoering en ben je gek op hout? Wil je graag samenwerken met leuke mensen binnen ons familiebedrijf? Een nieuwe baan bij onze... Lees meer

VIDEO

Bekijk een aantal projecten

Werken bij


    Blijf Op De Hoogte

    Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine
      stay informed