Werkvoorbereider Timmer Fabriek

Ook ons zusterbedrijf Timmerfabriek Culemborg ontwikkelt zich volop en zet in op innovatie en automatisering.

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe spin in het web, een werkvoorbereider timmerfabriek.

Hierbij verzorg je calculatie, engineering en werkvoorbereiding van onze kozijnen.

Je hebt minimaal een MBO-opleiding en hebt ervaring in de hout-/timmerindustrie.

Je bent (kost)prijsbewust en werkt graag samen met je collega’s in de productie, in de voorbereiding en met onze klanten.

Je bent geïnteresseerd in verbetering van bestaande werkmethoden, in nieuwe productiemethoden en technieken, in het inregelen en onderhouden van softwarepakketten voor digitale aansturing van onze machines.

Wij bieden je een baan bij een betrokken en innovatief bedrijf in een goede werksfeer met volop ontwikkelingsmogelijkheden binnen zowel Timmerfabriek Culemborg als de andere bedrijven binnen de Van Dillen Bouwgroep.

Interesse? Neem dan contact op met h.plaizier@vandillen-bouwgroep.nl

Meer informatie Timmer Fabriek:

Timmerfabriek Culemborg produceert houten kozijnen en ramen. Met onze flexibele werkhouding zijn wij in staat om in ieder stadium van een renovatie-, onderhouds- of nieuwbouwtraject de juiste kozijn- en geveloplossing te bieden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de levering van kozijnen of gevelelementen past bij bouwmethode en logistiek van het project.

Onze producten zijn uitstekend bruikbaar voor zowel renovatie en verduurzaming in bestaande gebouwen, als voor nieuwbouw.

In onze fabriek prefabriceren wij zoveel als mogelijk en nodig is voor een kwalitatief hoogwaardig product wat veilig en efficiënt kan worden gemonteerd op de bouwlocatie. Vaak integreren wij onze kozijnen in gevelelementen of produceren wij, in samenwerking met Bouwbedrijf en Prefab Fabriek, complete wanden of gebouwen, waardoor bouwsnelheid en kwaliteit kunnen worden verhoogd.

Timmerfabriek Culemborg is onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Met ons aannemersbedrijf gaan we sinds 1724 mee met onze tijd. Zowel vakmanschap als innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.

We begonnen ooit als aannemersbedrijf met een geïntegreerde Timmerfabriek en medewerkers die voor woningcorporaties mutatiewoningen en serviceopdrachten uitvoerden. Inmiddels werken we vanuit de Van Dillen Bouwgroep met 130 betrokken medewerkers, verdeeld over vier werkmaatschappijen.